Happy Holi
Loader
Loader

Kayzad Shroff

Co-owner at SHROFFLEoN
Showing Images From Project: G CLINIC

The project demanded an exacting space planning strategy driven by primarily technical requirements for both, the dentist’s chairs, as well as existing furniture that required to be re-housed. The 280 square foot interior is roughly divided into four equal quadrants; of which two are to be utilized as working operatories. Of the other spaces the doctors personal cabin flows seamlessly into the larger operatory, with the remainder of the space being utilized as the patient waiting area. A minima

Browsing 5 Photos




    • Like Stylefile
      Check Up Area
    • Like Stylefile
      Cabin / Check Up Area
    • Like Stylefile
      Entrance
    • Like Stylefile
      Entrance
    • Like Stylefile
      Cabin / Check Up Area
TOP