Happy Diwali
Loader
Loader

Rahul Menon & Ojas Chaudhari

Co-owner at studio TAB
Showing Images From Project: House in the Hills

The site is nestled on the mountainous terrain flanked by tea gardens on 3 sides and a panoramic, undisturbed view of the mountains in front. The house is designed with locally available natural materials. The house is Large & meditative, luxurious and yet natural & unpretentious. The idea was to let the material evoke a sense of home. The house is not a form made of 4 walls and a roof. Most spaces are infact an amalgam of man made spaces and natural habitat.

Browsing 9 Photos




    • Like Stylefile
      The Driveway
    • Like Stylefile
      The Entrance to the house
    • Like Stylefile
      The facade
    • Like Stylefile
      Bird's eye view
    • Like Stylefile
      The foyer
    • Like Stylefile
      The transition zone along the various levels
    • Like Stylefile
      The Guest House
    • Like Stylefile
      The Guest House
    • Like Stylefile
      The Guest House
TOP