Happy Republic Day
Loader
Loader

The Design Chapel

Owner at The Design Chapel
Showing Images From Project: Nutrivibe

The idea behind designing this Nutritionist's consultation clinic was to reinvent the already existing aesthetics. The entire clinic has been done up with warm pine wood and grey laminates. The in house design Reception Counter with mirror cladding and the beautifully detailed shelves to display various products manufactured by the client make the waiting area interesting. A custom designed and printed wallpaper runs through the entire length of the clinic binding different spaces together.

Browsing 5 Photos




    • Like Stylefile
      Meeting room
    • Like Stylefile
      Consultation room
    • Like Stylefile
      Passage
    • Like Stylefile
      Reception and waiting area
    • Like Stylefile
      Reception
TOP