Happy Holi
Loader
Loader

CollectiveProject

Owner at CollectiveProject
Showing Images From Project: Ekya Early Years: Kanakapura Road

This project re-conceives an abandoned watch factory and overgrown two acre site into a lush, colorful and immersive environment for learning. Designed as an exclusive preschool for both Montessori and Kindergarten environments, the new design capitalizes on the beauty of an old industrial building, re-purposing the existing shell as a framework for spacious, naturally ventilated and sunlight filled classrooms.

Browsing 19 Photos




    • Like Stylefile
      Diagram - Landscape Connections
    • Like Stylefile
      Office Entrance
    • Like Stylefile
      Children's Entrace
    • Like Stylefile
      Staircase
    • Like Stylefile
      Wall Programming
    • Like Stylefile
      Sandpit
    • Like Stylefile
      Colour Blocking
    • Like Stylefile
      Before + After
    • Like Stylefile
      Before + After
    • Like Stylefile
      Typical Learning Environment
    • Like Stylefile
      Office Entrance
    • Like Stylefile
      Outdoor Playscapes
    • Like Stylefile
      Playground
    • Like Stylefile
      Children's Waiting Area
    • Like Stylefile
      Facade
    • Like Stylefile
      Site Plan
    • Like Stylefile
      Ground Floor Plan
    • Like Stylefile
      Children's Gallery
    • Like Stylefile
      Jungle Courtyard
TOP