Happy Holi
Loader
Loader

CollectiveProject

Owner at CollectiveProject
Showing Images From Project: Pavilion in a Garden

This project transforms an unused 15’ x 50’ extension to a residential plot into a densely planted, private garden and reading pavilion. To provide privacy from the increasing noise of traffic, the existing ground plane was excavated to create a sunken path lined in black granite. Small niches line the path and are illuminated by diyas in the evening.The reading room pavilion, clad in thin strips of local reclaimed wood, acts as a portal framing two contrasting landscapes, a dense “wild” garden.

Browsing 8 Photos




    • Like Stylefile
      Site Plan
    • Like Stylefile
      Diagram
    • Like Stylefile
      Birdseye View
    • Like Stylefile
      Detail View
    • Like Stylefile
      Reading Room
    • Like Stylefile
      View from Entrance
    • Like Stylefile
      View from Amphitheater
    • Like Stylefile
      Reading Room
TOP