Happy Holi
Loader
Loader

Studio An-V-Thot Architects Pvt. Ltd.

Owner at Studio AVT
Showing Images From Project: The Plus House

The project was perceived as a creation of rectangles within a square, which clearly took us to benefitting proportions during the planning. This was the answer to a rather questionable site which sat on an almost square plot 55’ x 58’, thus generating a challenge as well as curiosity to achieve a depth of travel and sight.  Fact File: Project Name: The Plus House    Location: Panipat, Haryana Design Team: Studio An-V-Thot Architects Pvt. Ltd. Photo Credits: Saptorshi Majumdar

Browsing 10 Photos




    • Like Stylefile
      Boundary Niche
    • Like Stylefile
      Kid's Bedroom
    • Like Stylefile
      The Bar
    • Like Stylefile
      Bedroom
    • Like Stylefile
      Seating
    • Like Stylefile
      Handpainted panels
    • Like Stylefile
      Dining
    • Like Stylefile
      Courtyard
    • Like Stylefile
      The Corner
    • Like Stylefile
      Facade
TOP