Happy Diwali
Loader
Loader

Ambrish Arora

Co-owner at Studio Lotus
Showing Images From Project: Ekaya Banaras

CLIENT: EKAYA BANARAS STATUS: COMPLETED IN 2014 AREA: 3,000 SQ. FT LOCATION: DEFENCE COLONY The concept was articulated by multiple interventions both at the level of Spatial Configuration and Materiality. The store on first floor is divided into five zones, small courtyard like pockets allowing different groups of customers to have private buying experiences with each zone separated/surrounded by the display units. The nature of the display allows visual connection between each zone.

Browsing 7 Photos




    • Like Stylefile
      Partition
    • Like Stylefile
      Partition
    • Like Stylefile
      General Browsing Section
    • Like Stylefile
      Personalised Display Section
    • Like Stylefile
      Merchandise Display Section
    • Like Stylefile
      Personalised Selling Counter
    • Like Stylefile
      Personalised Selling Counter
TOP